divendres, 4 de setembre del 2009

Cartell d' encarregats

La Marta m' envia aquest missatge: Hola Ester necessite, a ser possible, un panell d'encarregats o alguna idea per a poder repartir 4 o 5 encarregats cada dia. gràcies.

Aquest és el cartell d' encarregats que vaig fer l' any passat per una classe de p5. Per fer-ho, vaig fer fotos a l' aula i als nens i nenes. D' aquesta manera els nens/es són els protagonistes del seu cartell d' encarregats. Per el·laborar-ho heu de fer les vostres pròpies fotos als vostres nens/es i als elements de la vostra aula. D' aquesta manera els infants identifiquen ràpidament els diferents encàrrecs.



També podeu fer el cartell d' encarregats utilitzant dibuixos en lloc de fotos.
Us deixo aquestes imatges en color que us poden servir per el·laborar el vostre cartell.
Segons l' edat dels nens/es podeu posar més o meny encàrrecs.

Espero que us sigui útil.

encarregats

Preparant-nos pel nou curs!!

Fa 4 dies que els mestres i les mestres hem començat a treballar per preparar el nou curs.
Són moltes les coses que hem de fer abans que arribin els nens i nenes: enllestir les classes, fer cartells, programar, fer entrevistes als pares de p3,... i tot això entre claustres i nivells.
Ja només ens queda una setmana per a que arribin els nostres alumnes i encara és molta la feina per fer.
Amb aquesta entrada vull donar ànims a tots i totes les mestres. Encara que sembla difícil, cada any ens ensortim com per art de màgia.
Així que, per facilitar-vos una miqueta la tasca, aquests dies aniré penjant recursos que us poden ser útils per aquest inici de curs.
Si necessiteu alguna cosa en concret demaneu-la i intentaré ajudar-vos.
Comença el compter enrere!!